Popularni penzioner je od jedne kompanije dobio poslovnu ponudu koja se ne odbija

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

Stekao je regionalnu popularnost izjavom o gripu, a sada je od hrvatske kompanije Varteks dobio ponudu koja se ne odbija.

Ne postoji grip, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vežbaj, pi**a ti materina“, poručio je vitalni 82-godišnji penzioner u jednoj televizisjkoj anketi. Taljat Selmani, poznatiji pod nadimkom Toni, ovom izjavom dobio je naklonost korisnika društvenih mreža širom regiona, ali i ponudu za posao.

Naime, Toni je u mladosti radio kao maneken, pa je snimao i reklamu za Varteks, a sad su mu iz te kompanije ponudili da ponovno reklamira njihova odela.

„Mislimo da je stvarno fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primer kako naša odela mogu odlično stajati i ljudima starijeg životnog doba. Toni ima fantastičnu energiju“, rekao je za Index predsednik Varteksa Nenad Bakić.

I Toni je potvrdio da su ga kontaktirali iz Varteksa i nije mogao da sakrije svoje oduševljenje pri pomisli da će ponovno raditi za njih.

„Ja ću raditi kako god njima odgovara. I pre sam radio za Varteks, ta kompanija je uvek bila na glasu, ona ne sme propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Novac mi uopšte nije bitan, ne interesuje me novac, želim da pomognem da Varteksu krene posao, radiću i dan i noć ako treba. To je kvalitet od pamtivijeka“, oduševljeno je poručio ovaj penzioner koji svojom energijom može da posluži kao uzor i duplo malđima.

Izvor: Index.hr

Foto: Youtube