PRIVEDEN LEGENDARNI KOMENTATOR: Milojko Pantić sa 1,73 promila udario u Interventnu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Prva screenshot

U saobraćajnom incidentu koji se u nedelju uveče dogodio kod Brankovog mosta priveden je sportski komentator Milojko Pantić, saznaje RTS. Mediji javljaju da je Pantić posle trežnjenja pušten.

U nedelju oko 23.20 časova u Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što Milojko Pantić, vozač automobila „ford fokus“, nije postupio u skladu sa saobraćajnim znakom „obavezno zaustavljanje – stop“, već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice, potvrđeno je za RTS u MUP-u.

Nakon nezgode vozač se udaljio sa lica mesta tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta.

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice.

Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alkotest je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi.

Vozaču je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja, navodi se u saopštenju MUP-a.

Izvor: RTS

Foto: Prva screenshot