Prvi put kod nas: Trodnevna konferencija – blendiranje uspeha

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U tri dana, eksperti iz različitih oblasti blendiraće priče o iskustvu, uspehu i budućnosti najtraženijih zanimanja današnjice, samo za 50 odabranih gostiju.

Miša Lukić, jedan od najistaknutijih brend i biznis dizajnera u centralno – istočnoj Evropi pripremio je predavanje na temu The blend of creativity and business za marketinške magove sa naših prostora.

Prof. dr Goran Pitić, profesor ekonomije i pridruženi MOC profesor na Institute for Strategy and Competitiveness, Harvard Business School SAD, kroz predavanje na temu Digitalna transformacija ukazaće na šansu da, zahvaljujući digitalnoj infrastrukturi, domaće preduzetništvo ojača svoju konkurentnost na globalnom tržištu.

Svoja iskustva iz danas najčešće pominjane IT struke, podeliće Ivan Gligorijević, CEO domaće startup kompanije mBrain Train koja je razvila mobilni uređaj za snimanje i analizu električne aktivnosti mozga, kroz predavanje na temu Blend of technology and psychology in modern consumer research.

Ako je tvoja oblast interesovanja marketing, IT ili finansije i želiš da iskoristiš priliku da se nađeš u ovakvom društvu, napiši nam svoju formulu uspeha i osvoji mesto na ovom događaju 22, 23, ili 24.11. od 20 časova. Prijavi se na succesisablend.rs.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo