ToBreNole Toblerone nisu fantazija – kreirajte PERSONALIZOVANU popularnu čokoladu (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Nakon spektakularnog finala Vimbldona i pobede najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića društvene mreže su preplavile originalne i kreativne čestitke među kojima se jedna posebno istakla – ToBreNole Toblerone!

Naime, ljudi su masovno počeli da dele fotografiju na kojoj su svima dobro znane Toblerone kroz anagram postale ToBreNole. Međutim, ako prolazite kroz aerodrom u Istanbulu mogli biste da postanete vlasnik pravih „ToBreNola“.


Naime, sada se po prvi put popularne Toblerone mogu personalizovati u djuti fri (duty free) prodavnici na aerodromu u Istanbulu.

Zahvaljujući digitalnim inovacijama putnici po prvi put mogu da kreiraju svoju personalizovanu Toblerone čokoladu štampanjem bilo kog imena ili poruke na legendarnom trouglastom pakovanju i tako dobiti  originalnu uspomenu ili jedinstveni poklon.

Štampač Toblerona se može naći u pop-up zoni koja se ističe sa više digitalnih elemenata kojima privlači next-gen putnike. Za potpuni ugođaj, tu je i nova digitalna 4D foto kutija  – poboljšana verzija alata koji je postao zaštitni znak digitalnog angažmana u marketinškim aktivnostima Toblerona u maloprodaji.


Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay