Vesić na Fejsbuku reklamira restoran Ivana Ivanovića?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

Ako gledate “Veče sa Ivanom Ivanovićem” sigurno znate kako su voditelj i zamenik gradonačelnika Goran Vesić u “lepim” odnosima.

Ovog vikenda zamenik gradonačelnika “usudio se” da naruči hranu iz restorana Ivana Ivanovića i da svoje mišljenje o tome na Fejsbuku.

Vesić je rekao, između ostalog, da je Ivanović “bolji kafedžija nego voditelj”. Usput mu je uputio još par “packi” u svom maniru, tipa “da je rizikovao da ga Ivanović otruje”, o tome ko ga plaća, kakva mu je gledanost i slično.

Ali ostaje pitanje da li je zamenik gradonačelnika u stvara napravio super reklamu za Ivanovićev restoran?  


Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot

Komentari 2

  1. Abi

    Seljačino,nije Ivanović kafeđija, on je vlasnik jednog restorana a face sa kojima se druži ili bar povremeno kontaktira ti se ne usuđuješ ni da sanjaš.

  2. Normalan građanin

    Goran Vesić baš ima problem sa ljudima istog imena i prezimena. Kako je nedavno pokazao da ne razlikuje arhitektu Branka Pešića od gradonačelnika Branka Pešića, tako je i sad pokazao da ne razlikuje voditelja Ivana Ivanovića, od repera Ivana Ivanovića, koji je zapravo učestvovao na Farmi. Kamo lepe sreće, da se i oko tebe, Gorane, nekada zbunimo i pobrkamo te, ali ne vredi, stalno si tu da nam osvežiš pamćenje.