5 ha i kuća za manje od 20.000 EUR: Puca pogled na Rudnik

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay, ilustracija

Interesovanje stanovnika velikih gradova u Srbiji da sebi obezbede neki miran kutak u manjim mestima i selima kao posledica krize zbog koronavirusa poraslo je poslednjih meseci.

Tako kuće, vikendice i zemlja u srpskim selima postaju predmet interesovanja kupaca iz gradova pa su i cene skočile.

Pre dva dana pojavio se interesantan oglas za prodaju skoro pet hektara zemlje, što je za Šumadiju koja je isparcelisana na male posede, prilična retkost.

Vlasnik je za BIZLife portal kazao da ga je u ova dva dana zvalo mnogo zainteresovanih, da zemlja i kuća još nisu prodati, ali da očekuje da se to uskoro dogodi.

Kako nam je objasnio, reč je o starom seoskom imanju sa oko 4,7 hektara zemlje, od čega oko 3,5 hektara u okućnici. Ostatak je u obližnjoj šumi.

Kaže da kupac ima mnogo mogućnosti ako kupi imanje koje se nalazi na blagoj uzvišici i ima neverovatan pogled do vrha Rudnika, na oko 30 kilometara odatle.

U kući niko ne živi godinama i iako čvrste graže, za potpunu je rekonstrukciju. Ima mali vajat, dovedenu novu struju, bunarsku vodu. Uknjiženo.

Mesto se zove Vrncani – Nakucani, tri kilometra od centra Topole, kaže prodavac.

Što se cene tiče, ona iznosi 19.000 evra, može da ide i u zamenu za poslovni prostor u Beogradu ili Zemunu a za plaćanje gotovinom, kaže, povoljno.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay, ilustracija