BuildUp 2019: Još 7 dana do konferencije, popunjeno svih 130 mesta

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Digitalna gradnja je konferencija koja se održava 16. oktobra u Beogradu, a namenjena je arhitektama i inženjerima gde će moći da steknu nova iskustva, poznanstva i saznanja pomoću kojih će prelazak na nove tehnologije – poput BIM-a, Proptecha i digitalizacije u arhitekturi i građevinarstvu – biti brži, lakši i bezbolniji.

Karte za konferenciju su rasprodate ali oni koji žele da isprate zanimljive govornike, moći će to da učine preko LIVE YouTube streama na sajtu www.buildup.rs.

Predavači na konferenciji

Marko Dabrović iz zagrebačkog biroa 3LHD poznatog po nagrađivanim projektima poput Hotela Lone u Rovinju, slatkovodnog akvarijuma i muzeja reka u Karlovcu kao i Spaladium Arene u Splitu, pokazaće kako je BIM postao nezaobilazni alat u projektovanju vrhunske arhitekture.

Zoran Petrović iz beogradskog ArtifexPro pokazaće zašto je BIM neophodan u arhitektonskoj i građevinskoj praksi, kako da lakše prođete kroz implementaciju i na koje sve zamke možete naleteti prilikom prelaska na novo softversko okruženje.

Nebojša Zaklan iz novosadskog Case3D pokazaće najsavremenija Proptech rešenja za vizuelizaciju i predstavljanje nekretnina kroz virtualnu realnost i izmenjenu stvarnost.

Vedran Jukić iz zagrebačkog biroa SODAarhitekti od kojeg će publika saznati kako projektovani kuće u BIM okruženju, koje su prednosti takvog rada ali i poteškoće.

Dr Ana Nikezić s Arhitektonskog fakultetu u Beogradu govoriće o tome kako četvrta tehnološka revolucija preoblikuje naš stil života i naše stambene potrebe.

Bojan Tepavčević iz Centra za digitalni dizajn pokazaće kako napredna softverska rešenja sama mogu da reše funkciju jednog stambenog prostora.

Gordana Radonić iz Graphisofta podeliće svoja iskustva o parametarskom projektovanju u BIM-u.

Više informacija o konferenciji BuildUp 2019, kao i link za LIVE YouTube stream, možete pronađite ovde.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo