BuildUp 2019: Prva regionalna konferencija o digitalizaciji u arhitekturi i građevinarstvu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U Beogradu će se 16. oktobra u Event Spacu održati prva regionalna konferencija o digitalizaciji u arhitekturi i građevinarstvu, koju organizuje portal Gradnja.

Četvrta tehnološka revolucija stiže i u građevinarstvo i arhitekturu i zbog toga je glavna tema konferencije BuildUp 2019 digitalizacija u oblastima arhitekture, projektovanja i izgradnje. S obzirom na to da veliki broj domaćih biroa bori bitku s implementacijom novih tehnologija i digitalizacijom poslovanja, na konferenciji će steći nova iskustva, poznanstva i saznanja pomoću kojih će prelazak na nove tehnologije biti brži, lakši i bezbolniji.

Konferencija BuildUp 2019 – Digitalna gradnja namenjena je arhitektama, građevinskim inženjerima, studentima i profesorima, odnosno, svim profesionalcima i entuzijastima iz oblasti arhitekture, građevinarstva i prodaje nekretnina.

Teme konferencije biće implementacije BIM okruženja u svakodnevnom projektovanju, digitalne tehnologije u prodaji i posredovanju nekretnina, kao i pametni sistemi i internet stvari.

“Digitalizacija u procesu projektovanja, izvođenja i prodaje objekata i nekretnina je neminovnost. Pokazaćemo kako digitalizacija projektantima štedi vreme, a novac investitorima, dok u isto vreme kupcima daje celovitiju sliku šta tačno dobijaju. Konferencija BuildUp 2019 je događaj na kojem mora biti svako ko želi da prati korak sa tehnološkim inovacijama u arhitekturi i građevinarstvu”, navodi se u najavi organizatora.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo