Hrvatski lanac dogovara kupovinu Kostićevog hotela u BG

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Pulski Arena Hospitality Group objavio je da je sklopio okvirni sporazum za kupovinu hotela sa četiri zvezdice u Beogradu „88 Rooms“, a vrednost transakcije iznosi nešto više od šest miliona evra.

„Arena Hospitality Group, putem svog zavisnog društva Sugarhill Investments B.V., sklopilo je okvirni ugovor s MK Aviation Services za sticanje hotela ’88 Rooms’, hotela s četiri zvezdice u Beogradu. Dovršetak ove transakcije podložan je izvršenju određenih koraka i ispunjenju određenih uslova“, navodi se u saopštenju.

Iz Arene navode da je „88 Rooms“ moderan hotel, smešten na odličnoj lokaciji u Takovskoj ulici, u blizini poslovne zone. Hotel, shodno imenu, raspolaže s 88 komfornih soba i apartmana uređenih po feng shui pravilima, a od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju bar, restoran, fitnes dvorana, sobe za masažu te četiri sale za sastanke kapaciteta do 200 učesnika.

Arena Hospitality Group tom akvizicijom nastavlja širenje u inostranstvu, nakon već uhodanog biznis modela upravljanja sedam internacionalnih hotela u Berlinu, Nirnbergu, Kelnu i Budimpešti.

Izvor: Seebiz

Foto: Beta