Nekadašnje sedište DS-a u Krunskoj kupio bivši vlasnik “Studija B”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Google Street VIew

Nekadašnji vlasnik Studija B Miloš Krdžić potvrdio je da je kupio nekadašnje sedište Demokratske stranke u Krunskoj ulici u Beogradu, naveo je danas Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS).

Kako su naveli, Krdžić je kazao da je tu vilu kupio kao investiciju i da još uvek ne zna čemu će služiti.

Krdžić je, na pitanje kako je došao na ideju da kupi taj objekat, kazao da je prodaja bila oglašena i da je to “potpuno normalan objekat na Vračaru koji ima vrednost zato što se baš nalazi na toj lokaciji”.

CINS je naveo da je ta zgrada zvanično sedište jedne od Krdžićevih firmi “Central Hill” i da se okvirna cena može videti u osnivačkom aktu te firme.

“U tom dokumentu je navedeno da je Krdžić kao nenovčani kapital firme uneo poslovnu zgrada u Krunskoj 69 i zemljište u vrednosti od oko 177,9 miliona dinara. I Novosti su krajem prošle godine otkrile da je vila prodata za 1,5 miliona evra međutim ovaj list nije tada uspeo da dodje do informacije kome je ona prodata”, naveli su.

U toj zgradi u Krunskoj nalazile su se i ambasade Kanade i Iraka, a Demokratska stranka  bila je jedan od najdužih stanara koja je na toj adresi provela 20 godina, do decembra 2015. godine.

Miloš Krdžić široj javnosti postao je poznat nakon što je sa svojom suprugom Ružicom za, kako su pisali mediji, 530.000 evra 2015. godine kupio „Studio B“. Sadašnji vlasnik „Studija B2 je kompanija Global media technology, društvo sa ograničenom odgovornošću čiji je vlasnik Saša Blagojević, inače i vlasnik  dnevnog lista Alo. Krdžići su vlasnici kompanije „Maksim medija“, radija “Hit” koji ima nacionalnu frekvenciju, kao i regionalne radio stanice TDI, “Karolina” i “Jat radio”.

Mediji su pisali da je Miloš Krdžić prvi ozbiljan novac zaradio kao vlasnik jednog od prvih DVD klubova u Beogradu, dok je Ružica pre ulaska u biznis sa medijima predavala na Policijskoj akademiji.

Izvor: Beta

Foto: Google Street VIew

Komentari 1

  1. magdalena

    Dajte nam savet, o bizmismeni, kako se to zarade milioni od plate. Hvala.