Nova OAZA blizu centra: PENTHAUSI na dva nivoa, bezbednost 24/7 (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti. Između užurbanog Vračara i zelenih Šumica, u blizini centra grada, a još bliže važnim objektima za život porodice nalazi se kondominijum Merin Hill.

Zbog vrhunskog kvaliteta gradnje i osećaju koji ovaj kondominijum pruža nalazi se daleko ispred drugih.

Smešten je na Lekinom brdu, na mirnoj lokaciji koja nudi potpuni osećaj mira i privatnosti.

Popularnosti lokaliteta doprinosi i neposredna blizina vrtića, škole, prodavnice, banke, apoteke… Na taj način ćete uštedeti dragoceno vreme koje možete kvalitetno provesti sa vašom porodicom u zajedničkom dvorištu sa dečjim igralištem i zelenilom.

Ono se nalazi u centralnom delu kompleksa, odakle se prostiru svi stambeni pristupi lamelama, kao i posebni pristupi namenjeni osobama sa invaliditetom.

O kondominijumu

Projektovan u obliku ćiriličnog slova P, sa karakterističnim krovom koji predstavlja uzbudljiv momenat u savremenoj arhitekturi, kondominijum Merin Hill u potpunosti ispunjava visoke standarde komfornog porodičnog života.

Potpunu privatnost i sigurnost ovom jedinstvenom kondominijumu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje.

Stanare Merin Hill-a liftovi će voditi direktno do garaže na tri nivoa, čime se dodatno doprinosi udobnosti i efikasnosti svakodnevnog života. Posebnu prednost, pored dvosmerno organizovanih ulaza i izlaza iz garaže, čine praktične i izuzetno važne stanarske ostave.

U kondominijumu će se nalaziti i šest lokala, čije će delatnosti u još većoj meri unaprediti i olakšati svakodnevnicu stanara.

Penthausi na dva nivoa

Korak dalje napravljen je kada je reč o penthausima na dva nivoa. Dizajnirani su u cilju pružanja dodatnog luksuza kupcima. Jedna od karakteristika je prostrana dnevna soba sa raskošnom terasom koja ostavlja bez daha, kao i spratne i funkcionalne razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka. Pojedini penthausi poseduju i dnevnu sobu koja je dvostrano orijentisana, sa zidovima u staklu, a kao kruna udobnosti u pojedinima je obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu.

Ovde možete pogledati fotografije:

Izvor: BIZLife

Foto: Promo