Statusna promena Sava neživotnog osiguranja

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Skupština „Sava neživotnog osiguranja” u Beogradu je na svojoj XXVII vanrednoj sednici, donela Odluku o statusnoj promeni Društva, po kojoj je 31. decembra prošle godine sprovedena statusna promena, kojom se društvo Energoprojekt Garant pripojilo „Sava neživotnom osiguranju“.

Kako je saopšteno, sa tim danom Energoprojekt Garant prestaje da postoji, što se evidentira njegovim brisanjem iz registra privrednih subjekata.

Istog dana „Sava neživotno osiguranje“ je kao pravni sledbenik, preuzelo celokupan porftolio društva Energoprojekt Garant, sva prava i obaveze koje Energoprojekt Garant ima po tom osnovu, sva druga prava i obaveze, kao i celokupnu imovinu, potraživanja i kapital društva Energoprojekt Garant.

U skladu sa navedenim, sve obaveze prema klijentima koje je do 31. decembra imao Energoprojekt Garant preuzima „Sava neživotno osiguranje“ kao društvo sukcesor, koje će nastaviti da izvršava sve obaveze iz osiguranja po ugovorima koji su zaključeni sa Energoprojekt Garant.

Dosadašnji klijenti Energoprojekt Garanta su blagovremeno i detaljno upoznati sa navedenim statusnim promenama, kao i mogućnostima realizacije njihovih zahteva, prava i obaveza.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo