U Triglav osiguranju od sada putno osiguranje na klik

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Triglav osiguranje ADO Beograd omogućilo je korisnicima kupovinu polise putnog osiguranja i na svojoj web stranici.

Kako je saopšteno, sa samo nekoliko klikova, građani mogu da se osiguraju i ostvare popust od 20 odsto.

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti. Povrede i bolesti su česti neželjeni pratioci poslovnog ili rekreativnog puta, a troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki.

Kako ističu, putno osiguranje je obavezan saveznik predstojećih jesenjih i zimskih putovanja. Zato se preporučuje Premium pokriće sa osiguranom sumom od 30.000 evra.

Za planirano zimovanje Triglav osiguranje brine i o ljubiteljima skijanja i za njih je obezbeđeno pokriće tokom putovanja van zemlje. Rekreativnim skijašima koji se odluče za put u inostranstvo obezbeđena je kompletna nega u slučaju nezgode ili bolesti koje se dogode tokom putovanja.

Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati uz pomoć web portala e.Triglav. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može da izvrši uplatu, a svaki kupac dobija polisu email-om i osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.