Završeno prvo nacionalno takmičenje “Osiguraj znanje 2019”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Ekipa “Igraj sigurno” sa Fakulteta organizacionih nauka pobednik je prvog nacionalnog takmičenja “Osiguraj znanje 2019”. Tim u kojem su bili Nina Đelić, Dunja Paunović, Isidora Perović i Luka Delić predstavio je najbolje rešenje za povećanje svesti o osiguranju i unapređenje komunikacije sa mladima, koje će predstaviti i na Kopaonik biznis forumu, na panelu o osiguranju. Ovom prilikom za najboljeg prezentera proglašen je Nikola Tepić.

 “Veoma smo zahvalni na prilici koju smo dobili, Fakultetu organizacionih nauka koji nam je pružio znanje i Udruženju osiguravača Srbije na sjajnom događaju. Veoma je zanimljivo da nam se stav o industriji osiguranja pre početka i sada, na kraju, drastično promenio i drago nam je što se mladima pružaju da iskuse ovakve projekte”, prvi su utisci Nine Đelić, tim lidera pobedničkog tima.

Prvo nacionalno takmičenje “Osiguraj znanje 2019” organizovali su Udruženje osiguravača Srbije i Istraživački centar Fakulteta organizacionih nauka, a najboljih osam timova takmičilo se u finalu.

Predsednik Upravnog odbora Udruženja osiguravača Srbije Mirko Petrović rekao je da su posle razgovora sa studentima shvatili da je neophodno da ulože napor i da investiraju u podizanje nivoa znanja o osiguranju, podizanju svesti klijenata, stanovništva i privrede.

“Veoma nam je korisno bilo da čujemo šta mlade generacije, studenti znaju, kakve inovacije i ideje imaju, kao i kako da prilagodimo našu poslovnu politiku koja mora biti usmerena ka podizanju nivoa premija. Nastavićemo sa ovakvim aktivnostima u godinama pred nama, trudićemo se da uključimo što više mladih sa univerziteta, kako bismo ih zainteresovali da budu bliži osiguranju, a mi ćemo da dobro oslušnemo šta doilazi od onih koji treba da budu nosioci naše industrije”, istakao je Petrović.

Finalisti takmičenja “Osiguraj znanje 2019” bili su u specifičnom karantinu 24 časa, bez komunikacije sa spoljnim svetom, sa zadatkom da pronađu rešenje za realne poslovne probleme u oblasti osiguranja.


“Osiguraj znanje 2019” je prvo nadmetanje u regionu čiji je cilj unapređenje celog jednog sektora. Takmičenje je deo edukativne kampanje “Osiguraj budućnost” koju UOS vodi sa ciljem podizanja svesti o osiguranju.

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife