100 najplaćenijih slavnih ličnosti, i Đoković je tu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot, Beta/AP

Američki reper Didi (Diddy), ranije poznat kao Paf Dedi, nalazi se na vrhu list Forbsove liste 100 najplaćenijih poznatih ličnosti, na kojoj svoje mesto “drži” i Novak Đoković.

Kako navodi časopis Forbs, Didi je u periodu od 1. juna 2016. do 1. juna 2017. zaradio 130 miliona dolara, što ga čini najplaćenijim izvođačem.

Na drugom mestu nalazi se američka pevačica Bijonse sa zaradom od 105 miliona dolara.

Britanska književnica i autorka knjiga o avanturama čarobnjaka Harija Potera, Dž.K. Rouling zauzima treće mesto sa 95 miliona dolara.

Među prvih pet najplaćenijih slavnih ličnosti nalaze se i reper Drejk i portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo.

Američka pevačica Tejlor Svift, koje je prošle godine bila na prvom mestu sa zaradom od 170 miliona dolara, pala je na 49. mesto sa 44 miliona dolara.

U prvih 100 je i srpski teniser Novak Đoković. Iako posle poraza na Rolan Garosu gde nije uspeo da odbrani titulu, nakon 7 i po godina ne drži jedno od prva dva mesta na ATP listi, po zaradi se i dalje visoko kotira.
Novak_Djokovic_BetaAP

Od danas svetski reket broj 4 zauzeo je 68. poziciju na listi najplaćenijih poznatih ličnosti sa zaradom od 37,6 miliona dolara. Među teniserima od njega je jedino bolji Švajcarac Rodžer Federer.

Izvor: Beta, BIZLife

Foto: screenshot, Beta/AP