“Samsung galaksi S2” proglašen za telefon godine

PinterestFacebookTwitterShare

“Pametni” telefon južnokorejskog Samsunga “galaksi S2” proglašen je za telefon godine na ovogodišnjem izboru za najbolje tehnološke uređaje “T3 Gadget Awords, održanom u Londonu.
 

To je prvi put za tri godine da je tu prestižnu nagradu osvojio telefon neke duge kompanije sem “Epla” i HTC.

Popularni smartfon sa operativnim sistemom “android”, koji ima mnogobrojne korisnike i u Srbiji, pobedio je u jakoj konkurenciji koja je uključivala “Epl ajfon 4”, “HTC sensejšn”, “Motorolu atriks”, “Soni Erikson ksperiju ark”, “HTC inkredibl S”.

U ostalim kategorijama bilo je manje iznenađenja jer je nagradu za tablet godine dobio “Eplov” “ajped 2”, za kompjuter godine je proglašen “Eplov” “mekbuk er” koji je dobio i nagradu za T3 dizajn, za televizor godine “Samsung EU55D8000”, za kameru godine “Kanon pauer šot G12”, za igračku konzolu “Majkrosoftov” “iksboks kinekt”, koji je proglašen i za gadžet godine.

Za ovogodišnji tehnološki brend proglašen je “Gugl”, a za tehnološku ličnost godine izvršni direktor “Fejsbuka” Mark Zakerberg.

U izboru za najbolje i najinovativnije tehnološke aparate na svetu u poslednjih 12 meseci “T3 gadžet avords”, koji se održava peti put, ove godine je učestvovao rekordni broj od 970.000 glasača.