Delez grupa: Od sutra masovna sniženja u “Maksiju”

PinterestFacebookTwitterShare

David Vander Šuren, generalni direktor “Delez grupe” za Srbiju, BiH i Crnu Goru, u izjavi za dnevni list Blic, rekao je da će od sutra ujutru u svim radnjama “Maksija” doći do značajnih sniženja.
 
Neke od cena koje će biti promenjene, a koje Blic navodi su da će za 30 dinara biti jeftiniji svinjski but bez kostiju, čajna kobasica za 100, “pampers” pelene za 42, a “lenor” omekšivač za 37 dinara.
 
“Ovo je samo početak snižavanja cena u našoj kompaniji, pa će i dalje naši kupci moći da pazare proizvode po nižim cenama,” rekao je Šuren za Blic.
 
On je dodao da “Delez grupa” na srpskom tržištu želi da se predstavi konkurentnim cenama visokokvalitetnih proizvoda u ugodnom okruženju za kupce. “Analizirali smo šta potrošači najčešće kupuju u našim radnjama, pa ćemo od sutra velikoj većini proizvoda sniziti cene,” rekao je Vander Šuren.
 
Vander Šuren je najavio da će do kraja oktobra u radnje “Maksija” stići nova belgijska robna marka “365” koji uglavnom čine prehrambeni proizvodi. Pod pečatom ove marke u “Maksiju” će se naći, na primer, tajlandska hrana, kroketi sa sirom, maslinovo ulje, belgijski eurokrem, dok će na belgijsku čokoladu kupci iz Srbije morati još malo da sačekaju.
 
Ova marka je razvijena u sadarnji sa lokalnim proizvođačima iz Belgije, Luksemburga, Grčke i Rumunije, pa se rukovodstvo kompanije nada da će i proizvođači iz Srbije biti uključeni. Vander Šuren je podsetio i da “Maksi” u Srbiji ima 15.000 zaposlenih, milion kupaca svake nedelje i dodao da nakon preuzimanja neće biti otpuštanja.