NIS mami kupce raznovrsnom ponudom

PinterestFacebookTwitterShare

Da ambalaža prodaje robu, pa kada je u pitanju i točenje gorivo, jasno je i Naftnoj industriji Srbiji koja u cilju privlačenja što većeg broja kupaca nastavlja trend modernizacije postojećih i otvaranja novih benzinskih stanica.
 
Trend je nastavljen i u 2011. pa je samo u prvoj polovini godine NIS temeljno rekonstruisao devet pumpi na važnim putnim pravcima – u Kragujevcu, Kruševcu, Vršcu, Sevojnu, Nišu, Smederevu, Plandištu, a do sada najveću benzinsku stanicu NIS je otvorio u Preljini, na jednoj od najprometnijih raskrsnica u Srbiji.
 
U planu je, potvrđuju u ovoj kompaniji, da se do kraja godine rekonstruišu svi maloprodajni objekti duž Ibarske magistrale.
 
Modernizacija maloprodajnih objekata kojima NIS pokriva više od 45 odsto tržišta više nije samo ambiciozni plan, već je je opredeljensot u ulaganja u modernizaciju sve vidljivije na putevima širom Srbije. Pored kvalitenog goriva koje toče, NIS je prošle godine automatizovao više od 200 benzinskih stanica, dok je potpuno rekonstruisano i novoizgrađeno osam pumpi i postavljena 22 nova točeća mesta za auto gas.

Sve benzinske stanice imaju savremene multipleks automate i potrošačima nude derivate evropskog kvaliteta – evro premijum BMB95 i evro dizel, kao i BMB 95, D2 i auto gas. Objekti su otvoreni 24 časa, poseduju i prodavnice sa velikim brojem artikala, opremljeni su kafe barovima ili restoranima sa pristupom internetu, prostranim parkinzima, dečjim igralištima, a postoje i pristupi za invalidna lica.

Prilikom gradnje, ispoštovani su svi evropski ekološki i tehnički standardi, poput rezervoara sa duplim dnom i separatora za zauljene vode. Dodatna kontrola kvaliteta i kvantiteta u rezervoarima omogućena je ugradnjom savremenih sistema za merenje nivoa, temperature i gustine goriva. Postoje i sistemi za indikaciju curenja goriva iz rezervoara i cevovoda. Potpuna automatizacija omogućava i bolje praćenje procesa rada i komforniju i bolju uslugu za potrošače.

Poseban segment je proširenje mreže točećih mesta za auto gas. Za prvih šest meseci aparati su ugrađeni na 23 benzinske stanice, a do kraja godine, to će biti urađeno na još 30-tak objekata.

Osim kvalitetne usluge, NIS potrošačima nudi i promotivne akcije kao što je„Happy hour“, gde, u određenim vremenskim intervalima, kupce na benzinskim stanicama NIS-a očekuje popust od tri odsto na sve vrste goriva .

Jelena Petrović