Agencija Universal Media pokrenula veb sajt

PinterestFacebookTwitterShare

Universal Media, jedna od vodećih agencija za zakup i planiranje medijskog prostora pokrenula je svoju veb prezentaciju na adresi http://www.universalmedia.rs/, u okviru svoje brend strategije pozicioniranja agencije kao najboljeg stručnjaka u oblastima media planning i media buying-a.
 
Pored osnovnih informacija o kompaniji, Universal Media sajt sadrži odeljak “mi znamo”, na kom agencija objavljuje mesečni newsletter sa vestima sa tržišta, iz regiona i sveta. Na “mi znamo” delu sajta objavljivaće se i powerpoint prezentacije o najnovijim znanjima i trendovima iz sveta medija i komunikacija. Iz agencije o ovome kažu:
 
“Najviše nas raduje strana “mi znamo” gde nam je cilj da privučemo što veći broj posetilaca zainteresovanih za nova znanja i trendove iz sveta komunikacija koje ćemo redovno deliti. Trenutno na strani “mi znamo” možete naći interesantne materijale na temu upotrebe društvenih medija, medija terminologiju za sve one koji ne barataju čudnim medijskim terminima i trendove u ponašanju različitih ciljnih grupa, potrošača…”
 
Pored privlačenja posetilaca, Universal Media je kao cilj “mi znamo” odeljka postavila i edukaciju potencijalnog budućeg kadra o oblastima media planning i media buying-a, i ostalim delatnostima kojima se bavi medijska agencija.
 
Universal Media veb sajt dizajniran je u skladu sa globalnim vizuelnim identitetom ove medijske agencije. Pored već navedenog na veb sajtu se nalaze i detaljni podaci o uslugama koje ova medijska agencija pruža, kao i spisak klijenata, case studies o prethodnim projektima, profil kompanije, informacije o timu zaposlenih, i naravno podaci za kontakt.