Izašao novi Gmail?

PinterestFacebookTwitterShare

Na internetu se pojavio video snimak predstavljanja redizajniranog Gmaila koji još ne bismo smeli videti, a koji je ubrzo i u sklonjen sa mreže.

Mada Google još nije potvrdio da se zaista radi o njihovom službenom video filmu predstavljanja redizajniranog Gmaila, koji je procurio u javnost pre nego što je bilo planirano, stvar izgleda prilično zanimljivo i uverljivo, prenosi sajt vidi.hr.
 
Novi Gmail predstavlja jedan od dizajnera, Džejson Kornvel, a on omogućava menjanje veličine prozora, menjanje gustoće piksela, promenu veličine G-chat prozora i raznih drugih widgeta, kao i prilagođavanje filtera za pretraživanje. Naslovi e-mailova deluju poput IM ili Google + konverzacija, te prikazuju slike profila pošiljaoca maila.
 
Prema videu, Google je omogućio i simpatično ulepšavanje Gmaila, korištenjem raznih tematskih pozadina koje po želji možete menjati, a svugde se može videti i nešto više boja nego što smo to do sada navikli.
 
Google je još u junu najavio novi redizajnirani Gmail, pa ukoliko je ovo zaista to što će nam doneti, nećemo biti razočarani. Što se autentičnosti tiče, Google još nije komentarisao ovaj video, odnosno nisu se izjasnili da se radi o pravom novom redizajniranim Gmailu, ali nisu rekli ni da je lažnjak.