Specijalna ponuda Eurobanke u Mesecu štednje

PinterestFacebookTwitterShare

Eurobank EFG, svojim klijentima u Mesecu štednje omogućiće da polovina oročenih sredstava uvek bude na raspolaganju, bez gubitka kamate.
 
Kao i prethodnih godina, Eurobank EFG  u okviru ponude u Mesecu štednje, od 31. oktobra do kraja novembra, nudi atraktivne uslove za štednju u dinarima i evrima uz rokove oročenja na 3, 6 ili 12 meseci, sa posebnom ponudom za rokove oročenja na 10 ili 15 meseci.
 
Eurobank EFG omogućava svojim klijentima da oroče novac, i da istovremeno ukoliko im je potrebno, mogu podići do 50 % oročenog iznosa bez gubitka ili smanjenja kamate. Pored toga, tokom čitavog perioda oročenja, klijent može podići sredstva jednokratno ili iz više puta, tako da zbir ne prelazi polovinu početnog uloga.
 
–  Želeli smo da izadjemo u susret potrebama naših klijenata, tako što novac mogu   da oroče po atraktivnoj kamatnoj stopi, a da istovremeno znaju da na svoj novac mogu uvek da računaju. Ovaj proizvod pruža mogućnost klijentima da podignu sredstva pre isteka ugovornog roka u ukupnom iznosu do 50%. Pored toga, klijenti će iznos moći da podignu u jednom ili više navrata, sa fiksnom kamatnom stopom za ugovoreni rok oročenja – izjavio je Goran Tomić, direktor Odeljenja za štednju građana Eurobank EFG.