Radovi na autoputu kroz Beograd od 28.oktobra do 1. novembra

PinterestFacebookTwitterShare

Na autoputu kroz Beograd od 28. oktobra u 22 sata do 1. novembra u četiri ujutru za saobraćaj će biti zatvorena cela kolovozna traka autoputa u smeru ka Šidu, od pasarele “Hitna pomoć” do mosta “Gazela”, najavili su Putevi Srbije.
 Vozila u smeru ka Šidu usmeravaće se kroz službeni prolaz kod Benzinske stanice “Steko” u suprotnu stranu kolovoza i za kretanje će koristiti levu preticajnu traku za smer ka Nišu, do službenog prolaza kod “Sava Centra”, gde se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu za smer ka Šidu.

Na tom delu saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom za smer ka Nišu.  Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena isključenja sa autoputa E-75 iz smera Niša: ka Hitnoj pomoći, Ulici kneza Miloša, Savskoj i Bulevaru vojvode Mišića.
 
Za saobraćaj će biti zatvorena i uključenja na autoput E-75 u smeru ka Šidu od Hitne pomoći kao i iz prolaza ispod autoputa kod BIP- a prema “Gazeli”.  Kroz prolaz ispod autoputa kod Hitne pomoći moguće je doći samo do Hitne pomoći, ali neće biti moguće uključenje vozila na autoput prema Gazeli.
 
U toku ove faze radova korišćenje stajališta “Hitna pomoć” za sve linije javnog prevoza u smeru ka mostu “Gazela”, Ulici kneza Miloša, Bulevaru vojvode Mišića i Savskoj biće onemogućeno.
 
Međumesni autobusi u dolasku sa autoputa iz smera Niša neće moći da se isključe na petlji Mostar u smeru kretanja ka Savskoj odnosno Autobuskoj stanici Beograd.  Alternativni pravac za navedena zatvorena isključenja je petlja “Autokomanda” i Nemanjina ulica.
 
Vozila u smeru ka Nišu zadržavaju svoj smer i za kretanje koriste srednju voznu saobraćajnu traku, navedeno je u saopštenju.