Saobraćaj na Gazeli normalan tek 15. novembra

PinterestFacebookTwitterShare

Na beogradskom mostu Gazela za saobraćaj će od danas do 15. novembra biti zatvorena desna i srednja traka, u smeru ka Nišu, saopštili su Putevi Srbije.
 

Tokom radova saobraćaj u smeru ka Nišu odvijaće se levom trakom predviđenom za taj smer i levom trakom suprotnog smera ka Šidu.

Prevođenje vozila u smeru Šid – Niš vršiće se na službenom prelazu ispred Sava centra, a vraćanje na svoj smer na službenom prolazu iza Mostarske petlje.

Za saobraćaj će biti zatvorena uključenja na most u smeru ka Nišu iz Ulice Vladimira Popovića iz pravca ulice Jurija Gagarina i od hotela Hajat i ulaz u saobraćajni prolaz iz bloka 19a.

Za saobraćaj će biti otvorena sva isključenja sa mosta Gazela prema Sajmu, Savskoj ulici, Topčiderskoj zvezdi i ulici Kneza Miloša ka centru grada.

Tokom radova saobraćaj u smeru od Niša ka Šidu odvijaće se svojim smerom desnom i srednjom trakom.

Za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje na most Gazela prema Šidu iz ulice Kneza Miloša od centra i od Topčiderske zvezde.

Uklučenje na most Gazela iz pravca ulice Bulevar Vojvode Mišića od Sajma i iz Savske ulice od Železničke stanice biće otvoreno za saobraćaj.

Takođe, za saobraćaj će biti otvoreno isključenje sa mosta Gazela iz pravca Niša u Ulicu Vladimira Popovića ka Starom Savskom mostu i ka ulici Jurija Gagarina.

Autobusko stajalište Mostar za linije 17 i 18 u smeru ka Šidu se ponovo otvara.

Takođe, od danas do 15. novembra, zbog radova na isključenju sa mosta Gazela iz pravca Šida u ulicu Gornjosavsku ka Železničkoj stanici delimično će biti sužene saobraćajne trake na mestu spajanja navedenog isključenja sa mosta Gazela i Gornjosavske ulice.

Zbog radova na uključenju na most Gazela u smeru ka Šidu iz pravca Ulice Bulevar Vojvode Mišića od Sajma i iz Savske ulice od Železničke stanice delimično će biti sužene saobraćajne trake na mestu spajanja navedenog uključenja na most Gazela.

Zbog radova na mestu odvajanja uključenja na most Gazela u smeru ka Šidu od Gornjosavske ulice, pravac od Sajma delimično će biti sužene saobraćajne trake na mestu razdvajanja.