Promocija mađarske hrane danas u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Svečana promocija “Delikatesno iz Mađarske” biće održana danas u 15 časova u “Mercator” hipermarketu u Beogradu, Bulevar umetnosti 4.

Svečanu manifestaciju otvoriće ambasador Republike Mađarske Oskar Nikowitz, a zvanice, goste i posetioce pozdraviće zamenik direktora “Tisacoop” Kanjiža Karolj Kermeci, članica Uprave Grupe “Mercator” mr Stanka Ćurović, direktor “Agro marketing centra” dr Peter Šimon, državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Igor Momčilović.

Specijalni gosti na otvaranju biće vaterpolisti Miloš Korolija, Vladimir Vujasinović i Laslo Suranji članovi Vaterpolo kluba “Partizan Raiffaisen”, a u kulturno umetničkom programu nastupiće Tol Đula.

Zajednička promotivna akcija “Tisacoopa” i “Mercator S” je jubilarna, deseta promotivna akcija “Delikatesno iz Mađarske” koja će se održavati u devet objekata “Mercatora” i “Rode” širom Srbije sa ciljem prezetacijie novih ukusa i delikatesnih prehrambnih proizvoda i vina poreklom iz Mađarske.