Poslovi iz snova svake žene

PinterestFacebookTwitterShare

Dok većina žena svoje radno vreme danas provodi ispred računara, u sumornoj kancelariji, ima i onih čiji je posao mnogo dinamičniji i zabavniji. Pogledajte pet poslova iz snova kojima bi svaka dama želela da se bavi.

HOLIVUDSKI STILISTA
Stilisti se oslanjaju na svoj smisao za modu, kako bi osmislili odgovarajuće odevne kombinacije za klijente, u ovom slučaju poznate ličnosti iz šoubiznisa. To uključuje praćenje najnovijih trendova i mnogo, mnogo kupovine – baš ono što pripadnice lepšeg pola obožavaju da rade. Kako i sami stilisti dobijaju na poklon mnogo dizajnerskih komada i sami su obučeni po poslednjoj modi.

ORGANIZATOR PUTOVANJA
Organizatori putovanja imaju zadatak da planiraju putovanja za druge ljude, ali i da sami učestvuju u njima. Oni brinu o detaljima kao što je rezervacija hotela, obezbeđivanje hrane, osmišljavanje aktivnosti i slično. Takođe, imaju ulogu vodiča, koji se brine o tome da sve protekne kao što je planirano. Zahvaljujući ovom poslu može se obići ceo svet, a idealan je za mlade žene koje još nisu osnovale porodicu.
 
IDEJNI TVORAC UKUSA SLADOLEDA
Izazovni ukusi sladoleda, kao što je vanila sa sirupom od maline ili čokolada sa komadićima lešnika, ne dospevaju na police sami od sebe. Za njihovo osmišljavanje odgovorne su osobe koje, prema mišljenju mnogih, imaju jednu od najboljih profesija na svetu.
 
PROMOTER KONCERATA
Kada radite kao promoter koncerata, teško da će vam ikada biti dosadno. Vaš posao je da stvarate zabavu. Konkretno, zaduženja osobe koja je na ovoj poziciji jesu da pravi plan turneje, bira datume i lokacije za održavanje koncerata, ugovara sponzorstva i angažuje obezbeđenje. Posaqo je vrlo dinamičan, a spisak stvari koje možete da radite gotovo neograničen.
 
DIZAJNER ODEĆE ZA LUTKE
Dizajner odeće za lutke ima ista zaduženja kao “običan” dizajner – da prati modne trendove, skicira modele, bira materijale i nadgleda proizvodnju. Razlika je u tome što su njegovi proizvodi mnogo manji od onih koji su namenjeni ljudima.