Proglašeni pobednici takmičenja “Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija i Crna Gora 2011”

PinterestFacebookTwitterShare

U izboru za najlepši enterijer na takmičenju “Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija i Crna Gora 2011” ove godine u užem izboru je bilo 45 projekata iz Srbije i šest iz Crne Gore, od kojih će 2012. u Londonu pet predstavljati našu zemlju i četiri Crnu Goru.

Predstavnici Srbije u Londonu biće Muzej jugoslovenske kinoteke, Dom omladine Beograda, Narodna biblioteka Srbije, Bioskop Arena “Cineplex” i apartman u Novom Sadu.

Predstavnici Crne Gore biće Muzička škola “Dara Čokorilo”, “Mall of Montenegro” , Hotel Sveti Stefan i “City Kvart” apartmani.

Reč je o takmičenju za najlepši enterijer izveden sa “Rigips” materijalima, saopštila je ta komapnija.

Organizator je “Rigips” pod okriljem firme “Saint-Gobain”, najvećeg proizvođača građevinskih materijala na svetu.

“Saint-Gobain” spada među 100 najvećih svetskih industrijskih korporacija sa prometom oko 40 milijardi evra i zapošljava 190.000 ljudi.
 
Program svečanosti povodom proglašenja pobednika vodio je Aleksandar Grujić, direktor “Rigipsa”. Okupljenima se obratio i ambasador Francuske u Srbiji Fransoa Gzavije Denio, kao i potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić.

Događaju su prisustvovali predstavnici ambasada, dekani i profesori fakulteta, predsednici strukovnih saveza, arhitekte, izvođači i investitori.