E-bankarstvom do avionskih karata

PinterestFacebookTwitterShare

Erste banka i Croatia Airlines uveli su uslugu koja korisnicima e-bankarstva omogućuje kupovinu karata bez korišćenja kreditne kartice. Erste NetPay je usluga elektronskog plaćanja proizvoda i usluga na internetu bez dodatne registracije i aktivacije.
 
Konkretno, klijenti banke Erste koji su prethodno rezervisali karte preko usluge FlyOnLine, prilikom plaćanja na internet stranicama Croatia Airlinesa mogu odabrati opciju Erste NetPay, što će ih direktno preusmeriti na stranicu Erste NetBankinga. Tamo ih, nakon što pristupe svom računu, čeka popunjena uplatnica sa svim potrebnim podacima za plaćanje.
 
Ova usluga namenjena je klijentima banke, odnosno fizičkim osobama s aktiviranom uslugom  NetBanking. Za njeno korišćenje ne treba unositi lične podatke na raznim internet stranicama, a plaćanje se obavlja u sigurnom okruženju servisa Erste NetBanking.
 
Usluga je namenjena i svim pravnim osobama, koje prodaju proizvode i usluge preko interneta, a klijentima žele omogućiti dodatni oblik plaćanja na internetu.