Najtiražniji bečki list objavio pozitivnu kritiku o neodržanom koncertu

PinterestFacebookTwitterShare

Najtiražniji bečki dnevnik “Noje Kronen cajtung” predmet je podsmeha zbog pozitivne kritike koncerta Džordža Majkla, koji nije ni održan.
 
Problem svih dnevnika su vremena zatvaranja i štampe, a to je posebno osetio “Kronen cajtung”, kada se u večernjem izdanju od ponedeljka pojavila pozitivna kritika koncerta Džordža Majkla u Beču, koji je otkazan zbog bolesti umetnika.
 
Koncert je otkazan oko 17.15 časova, prekasno da bi se kritika izbacila iz novina. Ovu nedopustivu grešku iskoristili su mnogi da bi se rugali preko “Tvitera” i drugih socijalnih mreža. Prikaz koncerta, koji nije održan, bio je pozitivan. “Ko je čekao na brze ritmove, njega je Džordž Majkl iznenadio mirnim tonovim”, pisalo je u kritici. “Eleganciju muzike upotpunio je lajtšou sa umetničkim 3D efektima na bini”, dodaje se u kritici.
 
Kod pesama “Fridom” i “I m your Man” tresla se dvorana, pisalo je u prikazu koncerta koji uopšte nije ni održan.
 
Neodržani koncert Džordža Majkla iskoristila je konkurencija dnevnika da bi mu se rugala. Dnevnik “Esterajh”, na primer, ocenio je da se radi o “sramoti kako su prevareni fanovi pevača”. Međutim, ni “Esterajh” nije imun na ovakve greške, pošto je prošle godine pisao o gostovanju Robi Vilijamsa u emisiji “Veten das” (Wtten das), iako ovaj umetnik uopšte nije došao, pošto je emisija pre vremena prekinuta zbog nesreće koja se dogodila tokom emitovanja.