Pretnje glumcu zbog reklame za LGBT prava

PinterestFacebookTwitterShare

Glumac Todor Vujošević koji se pojavljuje u reklami za prava LGBT populacije u Crnoj Gori i u kojoj se ljubi sa kolegom, pored burnih komentara u komšiluku, dobio je i preteću poruku.
 
Kako prenose crnogorski mediji, Vujošević je zbog najnovije reklame za gej prava pod sloganom “U redu je biti drugačiji, i mi smo deo ekipe” dobio je preteću poruku koju je prijavio policiji.
 

 

 
”Todor je juče tokom dana dobio neku poruku preteće sadržine koja je bila vrlo uznemirujuća, a koja je prosleđena policiji. Ono što me najviše zabrinjava je to što mislim da je ovo tek početak”, izjavio je reditelj spota Danilo Marunović.
 
Neki građani misle da su i glumci iz reklame zapravo pripadnici gej populacije, ali Marunović preko crnogorskih medija sve uverava da je poljubac na ekranu zapravo odlična gluma i dokaz hrabrosti dva momka.
 
“Niko od učesnika, od glumaca u spotu nije gej, već su to gradski momci koji su odlučili da podrže jednu priču o ljudskim pravima. Mislim da je to krajnje plemenito, a da li jedan poljubac može nekom da da povoda da misli da je homoseksualac, odgovor je: može, ali to prosto nije tačno”, dodao je reditelj spota.