Osnovan Centar poslovnih informacija

PinterestFacebookTwitterShare

Privredna komora Beograda osnovala je Centar poslovnih informacija (CPI) sa ciljem da u svakom trenutku bude na usluzi privrednicima. CPI čine dva segmenta važna za poslovanje – baza prezentacija privrednih subjekata i baza poslovnih znanja.
 
Baza prezentacija privrednih subjekata sadrži poslovni profil firme i prikaz proizvoda i usluga, čiji je osnovni cilj da omogući bolju saradnju između privrednika i brži put do krajnjih korisnika. Sadržaj baze je moguće pretraživati po delatnostima, nazivu privrednog subjekta, nazivu proizvoda/usluge, matičnom broju, šifri delatnosti, PIB-u, mestu i opštini.
 
Informacije će se predstavljati na sajtu CPI www.poslovneinformacije.rs, uz mogućnost postavljanja reklamnih banera i aktuelnih informacija od interesa za poslovanje kompanija, a prezentacija je besplatna.
 
Baza poslovnih znanja omogućava privrednicima, potencijalnim preduzetnicima i drugim zainteresovanim korisnicima, sticanje znanja o poslovanju, pruža smernice i daje pregled procedura namenjenih podršci i unapredenju poslovanja. Predstavlja sveobuhvatan vodič za sve sfere poslovanja.