„Century 21“ zvanično počinje sa radom u Srbiji

PinterestFacebookTwitterShare

Jedna od najvećih svetskih mreža agencija za promet nekretnina „Century 21“ sutra svečano obeležava zvanični početak rada u Srbiji.

Kroz interaktivni program, najširoj i stručnoj javnosti biće predstavljen način na koji će „Century 21“ prenositi svetska iskustva iz oblasti prometa nepokretnosti i na naše prostore, gde tržište nije uređeno odgovarajućim zakonom.

„Century 21“ je svetski rasprostranjena mreža agencija za nekretnine, koja u svom okrilju ima više od 8.000 agencija u 73 države. U Srbiji i Crnoj Gori trenutno posluju tri agencije, a najavljeno je potpisivanje ugovora i sa četvrtom članicom lokalne franšize, agencijom „Century 21 Adventis“, saopštila je mreža.

Cilj je da se u naredne tri godine u sistem priključi još 20 agencija, a da se u narednih pet godina u svakom gradu u Srbiji i Crnoj Gori sa više od 20.000 stanovnika otvori po jedna agencija u okviru „Century 21 franšize.

Na taj način, „Century 21“ ima nameru da, kroz podsticaj malog preduzetništva, doprinese većem zapošljavanju ljudi, a da kroz benefite koje pruža franšizno poslovanje, novim članicama omogući opstanak i širenje posla, navedeno je u saopštenju.