MasterCard Elite donosi ekskluzivne pogodnosti

PinterestFacebookTwitterShare

MasterCard Elite je koncept koji kompanija MasterCard već uveliko sprovodi na svetskom nivou, a od ove jeseni je dostupan i korisnicima Premijum kartica ovog brenda u Srbiji.

Osmišljen tako da uobičajene stvari učini posebnim, ovaj program korisnicima MasterCard® Premijum kartica nudi brojne popuste i specijalne usluge u skladu sa potrebama i stilom života, a dostupne su za korisnike MasterCard® Premijum platnih kartica (Gold, Platinum, World® i World Signia®).

Program MasterCard Elite Srbija uključuje usluge ličnog savetnika za šoping, posebnu dobrodošlicu ili mogućnost privatne kupovine, kao i specijalne ponude i popuste na usluge renomiranih restorana, klubova, pozorišta, spa centara i turističkih agencija na srpskom tržištu. 
 
„Rutina svakodnevice u svakom od nas ponekad probudi želju da se na par trenutaka opustimo u nekom finom restoranu, prodavnici, spa centru ili parfimeriji. Tako smo u partnerstvu sa nekim od najprestižnijih brendova i renomiranim trgovcima na srpskom tržištu lansirali program MasterCard Elite sa namerom da našim korisnicima svakodnevne stvari pretvorimo u neprocenjivo iskustvo i učinimo da se osete posebnim“, izjavila je Denisa Matesku, generalni direktor kompanije MasterCard Europe za Balkan i Rumuniju.

Svi popusti i pogodnosti u okviru ponude MasterCard Elite programa u Srbiji validni su do 31. maja 2012. godine. Detaljne informacije o programu MasterCard Elite Srbija i ponudama i popustima koje nudi nalaze se na veb stranici www.mastercard.rs/premium.