„Delta generali“ generalni sponzor Novosadskog sajma

PinterestFacebookTwitterShare

U susret novoj poslovnoj godini Novosadski sajam nastavlja strategiju unapređenja saradnje i jačanje partnerstva sa kompanijama koje imaju lidersku poziciju na tržištu u oblastima u kojima posluju. Jedan od ciljeva je jačanja brenda Novosadskog sajma i pomeranja granica biznisa, kroz razvoj poslovnih partnerstava. U tom svetlu, na Novosadskom sajmu danas je potpisan Ugovor o strateškom partnerstvu između naše kuce, jedne od lidera u regionu u oblasti sajamske industrije i kompanije Delta Generali Osiguranje, koja zauzima mesto u samom vrhu osiguravajućih kuća u Srbiji.

Godišnji Ugovor o saradnji, koji se odnosi na saradnju tokom citave godine, ima poseban fokus na 79. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu gde će Delta Generali Osiguranje imati ulogu Generalnog sponzora.

Potpisnici su generalni direktor Novosadskog sajma Goran Vasic i zamenik generalnog direktora Delta Generali Osiguranja Dragan Filipović.

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast što cemo u 2012. biti strateški partner Novosadskog sajma. Verujem da ce naše partnerstvo doprineti daljem razvoju jednog od lidera u regionu u oblasti sajamske industrije kao i širenju drugih poslovnih partnerstva. Kao jedan od lidera na domaćem tržištu osiguranja, siguran sam da cemo Novosadskom sajmu i njegovim posetiocima i izlagacima pružiti uslugu po najvišim evropskim standardima. Možemo reći i da se potpisivanjem ovog ugovora nastavlja saradnja sa Deltom čije kompanije članice već imaju dugogodišnju uspešnu saradnju sa Novosadskim sajmom. Posebno mi je drago što ćemo sledeće godine biti generalni sponzor Međunarodnog poljoprivrednog sajma koji je izrastao je u najveću sajamsku priredbu u jugoistočnoj Evropi i koji okuplja sve koji nešto znače ili rade u poljoprivredi, prehrambenoj industriji, stočarstvu i privrednim granama koje proističu iz agrara ili su vezane za agrar. Siguran sam da ćemo našom ponudom osiguranja sa posebnim akcentom na agrar i osiguranje poljoprivrede obogatiti sajamsku ponudu i pomoći poljoprivrednicima da pronađu najbolje rešenje za zaštitu svoje proizvodnje, mehanizacije i gazdinstva. 
 
Odluku o partnerstvu sa Delta Generali Osiguranjem potkrepile su i činjenice da je ono članica Generali grupe jedne od vodećih kompanija na svetskom osiguravajućem i finansijskom tržištu. S tradicijom dugom 180 godina, Generali grupa posluje u 68 zemalja sveta, zapošljava više od 85.000 ljudi i ima preko sedamdeset miliona zadovoljnih klijenata, što je vrhunska preporuka za poslovnu saradnju od koje se očekuje stvaranje benefita u dobroj poslovnoj atmosferi sajamskih priredbi koje priređujemo tokom godine.