Nova proizvodna linija iz „Menproma“

PinterestFacebookTwitterShare

Mesna inudstrija „Menprom“ Tuzla još jednu godinu uspešnog poslovanja privesće kraju novim proizvodnim napretkom. Širokoj paleti proizvoda koji su za veoma kratko vreme osvojili tržište kvalitetom, modernim pakovanjima u kojem su se poslednje vreme isticali proizvodi pod oznakom „Premi“, uskoro će se pridružiti novi proizvodi koje potpisuju stručnjaci i menadžment „Menproma“.
 
Reč je o novoj liniji za proizvodnju konzerviranih proizvoda od pilećeg i goveđeg mesa. Završena je prva faza investiranja u novu liniju.
 
Ukupna investicija je oko 2,5 miliona KM za pokretanje nove proizvodne linije koja će otvoriti mesto za zapošljavanje novih 30 radnika. Ako se zna da je otvaranje novih proizvodnih pogona u Bosni i Hercegovini u sferi naučne fantastike, ovaj poslovi potez ima još veći značaj i svakako je vredan svih pohvala.
 
Novi proizvodi iz Mesne industrije „Menprom“ Tuzla na tržištu će se naći u toku naredne godine. Prvenstveno na policama trgovinskih objekata na području Bosne i Hercegovine a nakon toga i na tržištima šire regije.