Colliers International postao ekskluzivni savetnik Clean Earth Capital-a

PinterestFacebookTwitterShare

„Colliers International“ saopštio je da je postao ekskluzivni savetnik američke kompanije „Clean Earth Capital“ koja na zemljištu nekadašnje kasarne „Bubanjski heroji“ u Nišu planira da izgradi hotel, šoping mol, univerzitet i stambene objekte.
 
Direktor i suvlasnik „Clean Earth Capital“ je Philip Bay. Bay ima više od 20 godina iskustva u oblasti nekretnina na području Balkana i osnivač je „Colliers International“ Jugoistočna Evropa, najstarije i najveće međunarodne konsultantske kompanije za nekretnine u regionu koja je u punom vlasništvu „Colliers International/First Service“, američko-kanadske korporacije koja je javno kotirana na berzama NASDAQ u Americi i berzi u Torontu u Kanadi.
 
Tim koji radi na projektu „Bubanjski heroji“ ima više od 90 godina kombinovanog iskustva na projektima izgradnje i mešovite namene u Evropi, Americi i Aziji. Investicioni partneri i institucije koji će biti predstavljeni u narednom periodu su svi svetske klase, mnogi sa sedištem u Americi koji će istinski pozicionirati Niš na mapi kao novo investiciono područje za razvoj industrije i kompanija iz oblasti elektronike, koji će moći da iskoriste stabilnu političku situaciju i povoljne uslove za razvoj, navedeno je u saopštenju kompanije „Colliers International“.