Otvoren prvi MAXI supermarket u Sarajevu

PinterestFacebookTwitterShare

Kompanija Delhaize BH koja je deo međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group sa sedištem u Belgiji, otvorila je prvi Maxi supermarket u Sarajevu, u Ulici Paromlinska 34.
 
Maxi supermarket u Sarajevu na 600 kvadratnih metara prodajnog prostora kupcima nudi gotovo 7 000 proizvoda vodećih domaćih i svetskih proizvođača.
 
Novinu u ponudi čine artikli privatne robne marke „365“ koji potrošačima obezbeđuju dobar kvalitet po pristupačnoj ceni. U Delhaize kažu da je reč o prehrambenim i neprehrambenim proizvodima „za svaki dan“ koji se mogu naći i u drugim prodavnicama Delhaize u Evropi.

Potrošačima u Sarajevu na raspolaganju stoje i Maxi pijaca sa raznovrsnom ponudom voća i povrća kao i Maxi pekara sa uvek svežim hlebom i pecivima. Za odličnu uslugu po kojoj su Maxi supermarketi prepoznatljivi, zaduženo je 30 zaposlenih u ovom objektu.
 
U skladu sa svojim opredeljenjem za društveno odgovornim poslovanjem i nastojanjem da pomogne lokalnoj zajednici i ustanovama od javnog značaja, kompanija Delhaize BH je povodom otvaranja svog prvog prodajnog prostora u Sarajevu donirala tehničku opremu Centru za vaspitanje, obrazovanje, radno osposobljavanje i zapošljavanje mentalno retardirane dece, dece obolele od autizma i cerebralne paralize „Vladimir Nazor“.
 
Donaciju je direktoru Centra Zulfi Ahmetoviću uručio direktor kompanije Delhaize BH, Vladimir Đilas.