Najpopularnije teme i stranice na Facebooku 2011.

PinterestFacebookTwitterShare

Tokom 2011. godine najpopularnija tema na Facebooku je bila smrt Osame Bin Ladena, nakon nje sledi osvajanje titule Super Bowl (finala američkog fudbala) od strane ekipe Packers, a na trećem rasprave o proglašenju Kejsi Entoni nedužnom u postupku tokom kojeg je bila optužena za ubistvo svoje dvogodišnje kćerke Kajle. U vrhu popularnosti su takođe Čarli Šin, smrt Stiva Džobsa, kraljevsko venčanje u Velikoj Britaniji, smrt Ejmi Vajnhaus, igra Call of Duty: Modern Warfare 3, vojne operacije u Libiji, kao i teme o uraganu Ajrin.
 
Što se tiče najpopularnijih Facebook stranica u raznim kategorijama, na prvom mestu u kategoriji „Glumci i TV ličnosti“ je Megan Foks, u „Muzici“ Rijana, u „Sportu“ Leo Mesi, a u kategoriji „Vesti“ ubedljivo vodi stranica CNN-a.
 
Facebook je takođe objavio i popis 10 članaka koji su imali najviše „podela“, pa je tako na prvom mestu članak NY Timesa „Satelitske slike Japana pre i posle zemljotresa i cunamija, ispred članaka CNN-a „Šta učitelji zaista žele reći roditeljima“, zatim „Ne, vaš horoskopski znak se nije promenio“, koji je takođe objavio CNN.
 
Čitav popis najpopularnijih sadržaja na Facebooku 2011. godine možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.