Od 16. decembra “Tempo” i na Adi

PinterestFacebookTwitterShare

Treći “Tempo” hipermarket u Beogradu, kod Ade Ciganlije otvara se 16.decembra, u 12 časova, na adresi Obrenovački drum broj 3.
 
“Tempo Ada” je jedini hipermarket u ovom delu grada, na koji će biti upućeno više od 100.000 porodica. U izgradnju i opremanje objekta u kome će biti zaposleno 250 radnika i koji se prostire na gotovo 11.000 kvadratnih metara, uloženo je 10 mil EUR, navodeneo je na zvaničnom sajtu “Tempa”.
 
Ovaj “Tempo” je prvi hipermarket koji počinje sa radom od kada je “Delhaize Group” došla na tržište Srbije, te je u načinu izlaganja asortimana gotovo 27.000 proizvoda već primenjen koncept iz drugih prodavnica ovog internacionalnog trgovinskog lanca. Tako će kod vina biti postavljene i vinske čaše, pored svežeg mesa kese za pečenje, i sl. “Tempo Ada” će, osim odeljenja pekare sa kolačima, svežeg mesa i delikatesa, gotovih jela i prepoznatljive pijace, raspolagati i različitim dodatnim sadržajima koji će kupovinu učiniti jednostavnijom i lepšom. Za mališane je obezbeđena igraonica u samoj prodavnici, uz stalni nadzor odraslih osoba koje će se o njima brinuti. Nešto starija deca će na odeljenju tehnike moći da isprobaju najnovije igrice na konzolama.
 
Svi koji dođu da sačekaju otvaranje “Tempa” na Adi moći će da poslušaju nastup hora Viva Vox, i zabave se uz voditeljski par sa jutarnjeg programa Radio Beograda, Goricu i Dragana. Na sam dan otvaranja pripremljeni su brojni pokloni za potrošače: svaki 100-ti potrošač neće plaćati ono što je kupio, a 250-ti potrošač dobija mikrotalasnu, 550-ti televizor; 1050-ti frižider; 1550-ti veš mašinu i 2050-ti dobija LCD televizor…