Povoljni keš krediti u susret novogodišnjim praznicima

PinterestFacebookTwitterShare

Sve klijente Hypo Alpe Adria banke koji podnesu zahtev za gotovinski, potrošački ili kredit za refinansiranje u dinarima, u periodu od 12. decembra 2011. do 31. januara 2012. godine čekaju vredni pokloni.
 
Pored fiksne kamatne stope koja garantuje nepromenjeni iznos mesečnih rata tokom perioda otplate, građani koji se opredele za kredit u iznosu od 50 do 250 hiljada dinara dobiće na poklon MP4 plejer, uređaj na kome se može slušati muzika, ali i gledati video sadržaji. Uz kredite vrednosti od 250 do 500 hiljada dinara, Hypo Alpe Adria banka je pripremila na poklon digitalne foto aparate, dok će građani koji uzmu kredite u iznosu većem od 500 hiljada dinara, dobiti tablet računare – prenosive računare koji mogu da se koriste za surfovanje Internetom, gledanje filmova, slušanje muzike ili čitanje dokumenata.
 
-Uoči novogodišnjih praznika i naglašenije potrošnje, građani se često odlučuju za keš kredite kako bi jednostavnije podmirili sve svoje finansijske potrebe. Zbog toga smo ove godine odlučili da pored povoljnijih uslova kreditiranja, nagradimo naše klijente atraktivnim poklonima koji će moći da koriste za lične potrebe ili da obraduju svoje najbliže tokom predstojećih praznika, istakao je Dušan Mihailović, direktor sektora poslovanja sa stanovništvom i privatnog bankarstva Hypo Alpe Adria banke.
 
Minimalni iznos dinarskih keš kredita je 50 hiljada, a rokovi otplate kao i maksimalni iznosi se razlikuju. Za gotovinske kredite čiji je iznos do 500 hiljada dinara, rok otplate iznosi 72 meseca, za potrošačke čiji je iznosi do milion dinara, rok otplate je 60 meseci dok je u slučaju kredita za refinansiranje, koji su takođe do iznosa od milion dinara, rok otplate najduži i iznosi 84 meseca.