Ukupno 232 studenta u drugom krugu selekcije za učešće u programu „Coca-Cola talenti“

PinterestFacebookTwitterShare

U drugi krug selekcije za izbor šeste generacije Coca-Cola talenata prošla su 232 studenta koji su ispunili postavljene uslove konkursa i poslali validne prijave. Oni su pozvani na testiranje koje je održano na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.
 
Konkurs za izbor nove generacije „Coca-Cola talenata“ tradicionalno raspisuje Cola-Cola Hellenic Srbija, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke, univerzitetima i studentskim organizacijama, a ove godine stigao je najveći broj prijava do sada. Nakon prvog kruga selekcije, skeniranje biografija i motivacionih pisama, odabrani su studenti koji su pozvani na testiranje opštih sposobnosti. Posle ove, slede još dve faze selekcije – procena kompetencija kroz pojedinačne i grupne vežbe i završni intervjui kada će biti izabrano sedam studenata koji imaju potencijale da postanu vrhunski menadžeri. Oni će dobiti priliku da se usavršavaju uz različite stručnjake u kompaniji, steknu veštine i znanja koja imaju konkretnu primenu i otvore sebi put ka uspešnoj poslovnoj karijeri.
 
U toku dve godine, koliko program „Coca-Cola talenti“ traje, odabrani studenti će proći kroz niz obuka i seminara koji imaju za cilj njihov profesionalni razvoj, a pored toga budućim Coca-Cola talentima obezbeđena je i finansijska podrška u iznosu od po 2.000 evra godišnje u toku trajanja programa. Upravo ova profesionalna i finansijska podrška, odlična su kombinacija za put ka blistavoj karijeri.