Najprodavanije naslovnice sa Milom Kunis i Sarom Džesikom Parker

PinterestFacebookTwitterShare

Osim priča koje se nalaze u njemu, magazin prodaje i naslovna strana, s protekle godine stotine hiljada primeraka “prodale” su Sara Džesika Parker, Hajdi Klum, Dženifer Aniston i Mila Kunis, dok su daleko najmanje prodaje imali magazini sa Džastinom Timberlejkom i Džastinom Biberom na naslovnoj.
 
Avgustovsko izdanje magazina “Elle” na čijoj je naslovnoj strani bio glumac i pevač Džastin Timberlejk prodat je u samo 73.000 primeraka, i postao najmanje prodavan broj godine.
 
Još jedan “promašaj” bila je februarska naslovna strana “Vanity Fair” sa pevačem Džastinom Biberom, prodat u 245.800 kopija. Biber se pojavio i na naslovnoj strani magazina “Rollingstone” u martu, kada je tiraž magazina opao za pet odsto.
 
Zvezda sitkoma “Seks i Grad” Sara Džesika Parker slikala se za naslovnu stranu avgustovskog “Vouge”- a i septembarskog “Marie Claire” magazina, koji su bili drugi i treći najprodavaniji brojevi.
 
Prodaju je podigla i glumica Dženifer Aniston, koja se slikala za julsko izdanje magazina “Marie Claire” i za “Elle” u novembru.
 
Supermodel Hajdi Klum slikala se za naslovnu stranu magazina “Lucky” u martu i “Glamour” u avgustu, kada je tiraž tih časopisa zabeležio veću prodaju.