EPS zapošljava 110 stručnjaka pripravnika

PinterestFacebookTwitterShare

Javno preduzeće “Elektroprivreda Srbije” u okviru svoje akcije zapošljavanja “110 najboljih” objaviće 31. decembra u tri dnevna lista oglas za prijem 110 visokoobrazovanih stručnjaka pripravnika, saopšteno je.
 
EPS ponovo želi da pruži šansu najboljima da kroz rad u ovako velikom sistemu steknu i prva praktična znanja.
 
Konkursi za radna mesta su otvoreni u matičnom preduzeću i privrednim društvima “HE DJerdap”, “HE Drinsko-Limske”, “Termoelektrane Nikola Tesla”, “Rudarski basen Kolubara”, “TE-KO Kostolac”, “Panonske TE-TO”, “Elektrovojvodina”, “Elektrodistribucija Beograd”, “Elektrosrbija”, “Jugoistok” i “Centar”.
 
Uslovi za konkurs su diploma završenog fakulteta predviđena za konkretno radno mesto, znanje engleskog jezika i znanje rada na računaru. Najdetaljnija informacija o uslovima i načinu konkurisanja biće objavljena na sajtu JP “Elektroprivreda Srbije” (www.eps.rs).
 
Prijave za sva radna mesta će se podnositi isključivo elektronskim putem na sajtu EPS u delu “Ljudski resursi – Zaposlenje – aktuelni konkursi”. Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.
 
EPS je i 2010. godine raspisao konkurs na koji je pristiglo čak 8.000 prijava. Od 6.000 ispravnih prijava tada je izabrano 157 najboljih, koji su godinu dana sticali znanja i praksu u obilazeći sve delove kompanije od površinskih kopova do postrojenja za distribuciju električne energije.
 
Nakon uspešno završenog jednogodišnjeg pripravničkog staža, svih 157 mladih je letos i zaposleno u “Elektroprivredi Srbije”, navedeno je u saopštenju.