Sanacija zatvorenih bazena u SC “11. april” počinje naredne sedmice

PinterestFacebookTwitterShare

Sanacija zatvorenih bazena u novobeogradskom Sportskom centru “11. april” počeće naredne sedmice, čime će taj prostor posle dve decenije biti vraćen u funkciju, najavila je danas direktorka tog centra Snežana Stiković.
 
Ona je rekla da će tada zvanično početi druga faza radova, koja će obuhvatiti sanaciju sva tri zatvorena bazena, kao i celokupnog prostora.

Radovi će obuhvatiti zamenu pločica, termoizalaciju krova, zamenu stakala, elektroradove, postavljanje mašinske instalacije – klimatizacije, ventilacije, podnog grejanja i instalaciju vodovoda i kanalizacije.
 
Stiković je podsetila da je u prvoj fazi radova tokom 2009. i 2010., završena sanacija kotlarnice, podstanice, termoizolacija fasade, rekonstrukcija mokrih čvorova, svlačionica, zamena stolarije… kao i svih drugih pratećih radova.

– Završetkom poslednje faze radova, građani Beograda će dobiti još jedan olimpijski bazen, a Novobeogradjani će, posle više od dve decenije, moći u punom kapacitetu da koriste omiljeno mesto za rekreaciju -rekla je ona, saopštila je Gradska uprava.