Warner Brothers lansira novu foto društvenu mrežu

PinterestFacebookTwitterShare

Iako svaka društvena mreža svojim korisnicima nudi mogućnost da na svojim profilima objavljuju i razmenjuju fotografije, kompanija Warner Brothers planira da sa svojim servisom „On my window“ postane „foto društvena mreža“ broj 1.

Kako se ističe, ovaj novi servis će ponuditi novu mogućnost razmene fotografija između pametnih telefona, računara i televizora. Korisnici već sada mogu da na sajtu www.outmywindow.com ostave svoju email adresu i biće obavešteni o početku rada servisa.
 
Svi korisnici će moći da prave svoje profile na kojima će objavljivati fotografije i deliti ih sa drugima, ocenjivati tuđe fotografije, kreirati albume, označavati ljude na njima i spajati se sa prijateljima. Takođe, biće ponuđena i opcija za online obradu fotografija, putem koje će moći da ih ulepšavaju i da im dodaju razne efekte. Planira se da ovaj servis bude kompatibilan sa Facebook profilima i nalozima na Google +, pa se korisnici neće morati registrovati dodatno na WB servis kako bi ga koristili.
 
Takođe, predviđa se i mogućnost kupovine fotografija, koje će se dalje moći koristiti u komercijalne svrhe.
 
Osim fotografija, biće omogućen i upload video sadržaja, i pretpostavka je da Warner Brothers na ovaj način želi da stvori konkurenciju YouTube kanalu, koji za sada ima apsolutan primat u objavljivanju video sadržaja. Takođe, veruje se da na taj način kompanija želi da omogući iznajmljivanje WB filmova, koji se trenutno mogu preuzeti putem Facebook aplikacije.
 
Ukoliko ste ljubitelj fotografije, bilo amaterski, bilo profesionalno, preporučujemo vam da isprobate servis Out My Window, koji će biti predstavljen na predstojećem CES sajmu.