Konferencija zelene gradnje u februaru u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Prvi regionalni Sajam i Konferencija zelene gradnje, koji se održavaju u beogradskom Belekspo centru od 23. do 25. februara, predstaviće vodeća svetska imena i trendove zelene gradnje u svetu, saopštio je Savet zelene gradnje Srbije.
 
Pored domaćih stručnjaka iz oblasti zelene gradnje, kao predavači na konferenciji nastupiće i eksperti iz SAD, Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Italije i drugih zemalja.
 
„Ovo je jedinstvena prilika u regionu da se na jednom mestu čuju predstavnici vodećih međunarodnih standarda i organizacija zelene gradnje, svetski poznati predavači, ali i naši profesionalci sa iskustvom na projektovanju, izvođenju, upravljanju i sertifikaciji zelenih zgrada“, rekla je predsednik Saveta zelene gradnje Srbije Marija Golubović .
 
„Glavni cilj ovog događaja jeste da pružimo kvalitetne informacije i obrazujemo profesionalce i tržište.
 
Zelena gradnja predstavlja zdravije i kvalitetnije okruženje za sve, a domaćoj građevinskoj industriji pruža šansu za razvoj, nove poslove i radna mesta“, navela je Golubović.
 
Kako bi predstavio svetski vrh zelene gradnje po što pristupačnijim cenama, Savet zelene gradnje Srbije pripremio je specijalan popust od 20 odsto za rane uplate, do 20. januara 2012, navedeno je u saopštenju.