Hypo: Porast nivoa depozita od 30 odsto u 2011. godini

PinterestFacebookTwitterShare

Ukupan nivo štednje u Hypo Alpe Adria banci je veći za oko 30 odsto u 2011. u odnosu na prethodnu godinu, saopšteno je iz ove banke.
 
Najveći broj njih je svoj novac oročio tokom novembra, meseca štednje, kada je prikupljeno 42 odsto od ukupnih depozita u prošloj godini.
 
Značajan rast nivoa štednje rezultat je kontinuiranog obezbeđivanja povoljnih uslova za sve postojeće i nove štediše Hypo Alpe Adria banke.
 
„Proizvod koji je posebno atraktivan predstavlja štednja sa isplatom kamate unapred, kod koje klijenti imaju mogućnost da kamatu koriste kao novi oročeni ulog, ali i da njome, po želji, raspolažu. Klijentima je i na raspolaganju i MasterCard kartica, koja im omogućava da koriste sredstva sa deviznog računa,“ istakao je Dušan Mihailović, direktor sektora poslovanja sa stanovništvom i privatnog bankarstva i dodao da će Hypo Alpe Adria banka i tokom 2012. godine nastaviti da klijentima obezbeđuje uslove za štednju koji odgovaraju njihovim potrebama i zahvaljujući kojima se opredeljuju da svoj novac „čuvaju“ u banci.
 
Kako bi dodatno odgovorila potrebama svojih klijenata, Hypo Alpe Adria banka je samo u decembru 2011. otvorila dve nove filijale u Beogradu i jednu u Lazarevcu, a tokom 2012. će nastaviti da širi svoju poslovnu mrežu.