NIS će u pumpe uložiti 100 miliona evra

PinterestFacebookTwitterShare

Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih pumpi u Srbiji oko 100 miliona evra u naredne 2,5 godine, izjavio je danas generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko na otvaranju prve benzinske stanice NIS-a sa novim trobojnim izgledom.
 

 
Kvalitet goriva na tim benzinskim pumpama biće zadovoljavajući za potrošače, kazao je Kravčenko na otvaranju prvog rebrendira nog objekta “Zmaj dva“ kome su prisustvovali gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Skupštine Grada Aleksandar Antić.

Kravčenko je istakao da je NIS otvaranjem ove „trikolorne“ pumpe za još jedan korak bliži Srbiji, s obzirom na boje koji su korisćene u novom NIS-ovom brendu – crvena, plava i bela.

Prva rebrendirana benzinska stanica NIS-a otvorena je na mestu postojećeg NIS-ovog maloprodajnog objekta „Zmaj dva“ na autoputu E-75 na ulazu u Beograd.

Novi vizuelni identite benzinskih stanica NIS-a zadržaće karakteristike starog, prepoznatljivog brenda NIS Petrola , a uvedena je plava boja kojom je ispisano ime kompanije, što označava sinergiju sa brendom „Gaspromnjeft“.

Modernizacija benzinskih pumpi NIS-a sprovodi se u skladu sa ukupnom modernzicijom te kompanije i njenim širenjem u regionu.

Prilikom otvaranje nove pumpe uručene su i novogodišnje nagrade NIS Petrola srećnim dobitnicima.