Zamena parketa u SKC „Obrenovac“

PinterestFacebookTwitterShare

U Sportsko-kulturnom centru „Obrenovac“ u toku je zamena parketa u sportskoj hali, koji, kako je saopšteno iz Gradske uprave, nije menjan od 1982. godine, kada ja hala počela sa radom.

Parket u hali je do sada dva puta hoblovan i lakiran, a rađene su i sitnije popravke, rekao je direktor SKC „Obrenovac“ Srđan Milosavljević i dodao da bi radovi trebalo da budu završeni u najskorijem roku.

Milosavljević je dodao da je postojala opasnost da se neko od sportista povredi, jer je parket počeo da popušta, istanjio se, a podloga je, posle skoro 30 godina propala.

U halu se, kako je rekao, stavlja najčuveniji danski parket, koji se uvozi direktno, spreman i izlakiran, a nakon toga se samo slaže.

Predsednik opštine Obrenovac Željko Jovetić naglasio je da se iz opštinskog budžeta kontinuirano izdvajaju sredstva za SKC „Obrenovac“, kao i da su do sada uređeni toaleti u sportskom i pozorišnom delu objekta, čija je površina oko pet hiljada kvadratnih metara.

Saniran je i krov, urađena javna rasveta, naveo je Jovetić i najavio da sada predstoji obnova fasade i stolarije u SKC „Obrenovac“.