Adaptacija hale na pijaci “Zvezdara” do februara

PinterestFacebookTwitterShare

Predrag Veinović, v.d. direktora JKP “Gradske pijace” u Beogradu i novinari, obišli su halu za prodaju proizvoda animalnog porekla, meda, testenine i ribe na pijaci “Zvezdara”, gde su u toku radovi na adaptaciji.

– Nakon adaptacije hale na pijaci “Zvezdara”, prodavcima i sugrađanima će biti omogućeno da kupuju namirnice u mnogo boljim higijenskim uslovima i funkcionalnijem okruženju po najvišim standardima. Naša namera je da i dalje, još intenzivnije, radimo na unapređenju kvaliteta usluga u korist i kupaca i prodavaca – rekao je Predrag Veinović v.d. direktora JKP “Gradske pijace”.

U okviru adaptacije i uređenja, planirano je proširenje mlečne hale, kako bi se obezbedio prostor za prodaju proizvoda animalnog porekla, meda, testenine i ribe, kao i uređenje prostora za potrebe uprave i magacina.

U toku su molersko farbarski radovi i radovi na postavljanju rasvete i keramičkih pločica. Nakon završetka radova, biće postavljena 31 rashladna vitrina, 4 velika bazena za prodaju žive ribe, 14 ploča za prodaju ribe na ledu i ledomat za pravljenje suvog leda, 3 boksa za prodaju meda, kao i formiranje magacinskog prostora sa 18 boksova za magacioniranje robe koja se prodaje na zelenoj pijaci.

Završetak radova na adaptaciji hale na pijaci “Zvezdara”, planirano je da bude do kraja januara.