Nagrada Blumberg televizije beogradskom hotelu „Square Nine“

PinterestFacebookTwitterShare

Beogradski hotel „Square Nine“ saopštio je da je dobio nagradu kao „Najbolji internacionalni hotel“, koju dodeljuje „Blumberg televizija“, u kategoriji „Najbolja ahitektura hotela“. 
 
„Square Nine“ je već dobio nagrade od američkih časopisa „Wallpaper“ i „Forbs“. 
 
Poznati američki ekonomski magazin „Forbs“ uvrstio je „Square Nine“ na listu najboljih novih hotela u svetu, uz obrazloženje da raspolaže vrhunskim smeštajem i pratećim sadržajima. 
 
Beogradski hotel koji je prve goste primio početkom 2011, ima odnos osoblja prema broju soba od dva prema jedan, po čemu je, na primer, poznat međunarodni hotelski lanac „Four Seasons“, dok su usluga batlera, vožnja od aerodroma do hotela u automobilu marke „mercedes viano“ i pakovanje, odnosno raspakivanje prtljaga dostupni na zahtev. 
 
Forbs life magazine“ objavio je prošle godine da to odgovara viziji urbanog preduzetnika koji voli da sve bude po njegovom. 
 
Osoblje hotela, između ostalog, čine šef kuhinje, njegov zamenik i menadžer bara dovedeni iz luksuznog londonskog hotela „Klridžiz“. 
 
Restoran hotela „Square Nine“, koji u ponudi ima i niz inostranih proizvoda od konjaka „Ričard henesi“, pa do šampanjca „bolindžer“ iz 1999, svojim gostima nudi i sopstvenu liniju gurmanskih specijaliteta, istakao je „Forbs lajf magazin“.
 
Wallpaper magazine“ je „Square Nine“ uvrstio među „“Najbolje poslovne hotele u svetu 2011. godine“, čime je novi, luksuzni hotel u srcu prestonice Srbije učinio velike korake na svetskoj sceni. 
 
„Square Nine“ je delo poznatog brazilskog arhitekte Isaja Vinfelda, a raspolaže sa 45 soba i apartmana, restoranom i barom koji su otvoreni za sve posetioce, kao i fitnes centrom i bazenom.